fbpx

СЕРВИРАМЕ ГУРМЕ РЕЦЕПТИ В МАСИВНИ БУРГЕР, ДЮНЕР, САНДВИЧ И ГЮЗЛЕМЕ ПОРЦИИ.
ИЗПОЛЗВАМЕ САМО КАЧЕСТВЕНИ СУРОВИНИ И ПРИГОТВЯМЕ ВСИЧКИ СЪСТАВКИ НА МЯСТО.

SHISHI РАБОТИ НА МЯСТО, ЗА ВКЪЩИ, ОФИСА ИЛИ ЗА ТВОЕТО СЪБИТИЕ

ВКУСОВИ ИЗЖИВЯВАНИЯ
Всяко ястие те пренася в различен свят. Италия, Франция, Куба, САЩ и много дестинации те очакват в нашето меню със специалитети.
НЕСРАВНИМИ РЕЦЕПТИ
Рецептите на SHISHI са създадени от шеф Немигенчев, който чупи трендове с творческата си визия към всяко свое ястие. Френската кулинарна школа се сблъсква без спирачки в кулинарните фантазии на Немигенчев, а резултата може да опиташ. И да ни благодариш по-късно.
ЛИЧЕН ПЪТ
SHISHI е резултат от колективния житейски път на добри хора с добро отношение към отглеждането, приготвянето и консумирането на качествена храна. SHISHI е и неизменен спътник за хората, открили нашия оазис за вкусове.
НАЧИН НА ЖИВОТ
Може би вече си ценител на хубавите неща в живота, може би ще ги откриеш за пръв път с нас, но във всеки случай SHISHI те води към по-добър начин на живот, демонстрирайки всички ефекти за тялото и душата, когато хапваш добре приготвена храна от качествени продукти.
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ
Възможно е SHISHI да предизвика липса на желание да консумираш бургери и дюнери различни от нашите. А още по-възможно е да поръчаш отново, но този път и за приятел.

НА ПРАГА МЕЖДУ ДВА СВЯТА

SHISHI не е обичайният бургер джойнт, нито типичният гурме ресторант. Рецептите ни са екзотични, провокативни и завладяващи, както би очаквал от изискан ресторант. В същото време порциите ни са щедри и засищащи, както би очаквал от всеки себеуважаващ се бургер джойнт. Но нито едното не е толкова вълнуващо колкото и двете едновременно. Затова SHISHI е тук. За да отвори вратите към един нов свят на вкусови преживявания - на границата между уличната и гурме храната.

Тайната на Shishi

ХЛЯБЪТ

Приготвяме нашите хлебчета на място и имаме смелостта да твърдим, че единственото място в София, където можеш да опиташ истинска бриош питка е SHISHI.

МЕСОТО

Месото, което готивим, се отглежда от подбрани фермери и при много висок качествен контрол. Каймата се прави директно в нашата кухня в специално съотношение за най-добър резултат.

ЗЕЛЕНЧУЦИТЕ

Държим на винаги качествени и пресни зеленчуци. Обработваме ги в кухнята. Мариноването на кисели краставички и лух например отнема 12 дни, а маринатата е по специална рецепта на шеф Немигенчев.

ЛОКАЦИЯТА

SHISHI се намира в индустриална сграда, далеч от шума и лошите думи на градската джунгла. Разбира се доставяме до дома и офиса, а при нужда осигуряваме кетъринг или изнесена кухня със специално кулинарно шоу.

Контакти

Последвай shishi

Слушай плейлиста ни, докато хапваш

Никога не е твърде късно да бъдете твърде добри.

Този уебсайт използва бисквитки (cookies), за да подобри вашето преживяване, докато навигирате през него.