fbpx

НА ПРАГА МЕЖДУ ДВА СВЯТА

SHISHI не е обичайният бургер джойнт, нито типичният гурме ресторант. Рецептите ни са екзотични, провокативни и завладяващи, както би очаквал от изискан ресторант. В същото време порциите ни са щедри и засищащи, както би очаквал от всеки себеуважаващ се бургер джойнт. Но нито едното не е толкова вълнуващо колкото и двете едновременно. Затова SHISHI е тук. За да отвори вратите към един нов свят на вкусови преживявания - на границата между уличната и гурме храната.

Тайната на Shishi

ХЛЯБЪТ

Приготвяме нашите хлебчета на място и имаме смелостта да твърдим, че единственото място в София, където можеш да опиташ истинска бриош питка е SHISHI.

МЕСОТО

Месото, което готивим, се отглежда от подбрани фермери и при много висок качествен контрол. Каймата се прави директно в нашата кухня в специално съотношение за най-добър резултат.

ЗЕЛЕНЧУЦИТЕ

Държим на винаги качествени и пресни зеленчуци. Обработваме ги в кухнята. Мариноването на кисели краставички и лух например отнема 12 дни, а маринатата е по специална рецепта на шеф Немигенчев.

ЛОКАЦИЯТА

SHISHI се намира в индустриална сграда, далеч от шума и лошите думи на градската джунгла. Разбира се доставяме до дома и офиса, а при нужда осигуряваме кетъринг или изнесена кухня със специално кулинарно шоу.

Никога не е твърде късно да бъдете твърде добри.

Този уебсайт използва бисквитки (cookies), за да подобри вашето преживяване, докато навигирате през него.